Σχετικά με την εταιρία

The company Tsiknakis Family

Το αρτοποιείο "ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ" ιδρύθηκε το 1984, στην περιοχή της μεσσαράς.

Η εταιρεία ΥΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΙΚΝΑΚΗ ΟΒΕΕ έχει σαν αντικείμενο της την παραγωγή καθώς και εμπορία παραδοσιακών αρτοποιημάτων.

Ιδρύθηκε από το 1984 και σήμερα βρίσκεται σε νέες ιδιοκτήτες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 4.500 m2 καθώς επίσης διαθέτει και υπερσύγχρονα μηχανήματα με άριστο εξοπλισμό.

Φιλοσοφία - Στόχοι εταιρίας

Πρωταρχικός μας σκοπός μας είναι η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των καταναλωτών μας, καθώς το βασικότερο μυστικό της μακροζωίας των Κρητών σε συνδυασμό με τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, προσφέρει στους καταναλωτές μας αγνές γεύσεις χωρίς συντηρητικά για υγιεινή διατροφή

Τα διατροφικά μας «ελιξίρια» υγείας και μακροζωίας της Κρήτης, παρασκευασμένα με σεβασμό στην Παράδοση.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει από το 2005 Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το EN ISO 22000 και πιστοποιητικό προϊόντος από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ για τη μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων που παράγουμε.

  • Tsiknakis Bakery
  • Tsiknakis Bakery
  • Tsiknakis Bakery
  • Tsiknakis Bakery
  • Tsiknakis Bakery
  • Tsiknakis Bakery

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία ΥΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΙΚΝΑΚΗ ΟΒΕΕ πρόσφατα μεταφέρθηκε σε νέες ιδιοκτήτες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.500 m2 στο 5το χιλιόμετρο Μοιρών–Τυμπακίου.


Ο νέος χώρος είναι εξοπλισμένος με υπερσύγχρονα μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, πληρεί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή των προϊόντων (με πιστοποίηση ISO22000).

περισσότερα..